fbpx

SO CLASSES

ADEM NAAR VRIJHEID

SO Easy, like we breathe, we live!

Adem naar vrijheid is een sessie van ademen, bewust ademen. We oefenen een eenvoudige ademhalingstechniek die het doel heeft contact te maken met je eigen levensenergie. Je kan deze techniek gebruiken om op te laden of te ontladen. Zo leer je ook in het dagelijks leven een balanceren te vinden tussen het in- en uitademen.

CLOUD@WORK - BASIS

SO what’s that thing called ‘cloud’?

Een praktijkgerichte training om je documenten 'synchroon' te houden tussen je iPad, iPhone en je Apple of Windows computer. Je leert de mogelijkheden voor het gebruiken van een bestandenclouddienst en hoe deze 'juist' te gebruiken.

Opleiding: iPad@Work - Cloud > 1/2 dag

CLOUD@WORK - EVERNOTE

SO let’s explore paperless working with Evernote

Een praktijkgerichte training om ‘papierloos’ te leren werken met je iPad, iPhone en computer. Je leert de clouddienst ‘Evernote’ te gebruiken en synchroon te werken met al je apparaten.

Opleiding: Cloud@Work - Evernote > 1/2 dag of 1 dag

CLOUD@WORK - SECURITY

SO improve your security!

Een opleiding speciaal gericht tot beveiliging, van je iPad, iPhone en Apple computer maar ook van je Apple ID, iCloud, LinkedIn, Dropbox, enz…  Hoe kiest u een sterk én toch eenvoudig te onthouden wachtwoord? En wat is tweestapsverificatie of -authenticatie?

Opleiding: Cloud@Work - Beveiliging > 1/2 dag

CONNECTED TALKS

Live Video met Jozef en Nancy

Een "Connected Talk" is onderdeel van onze SO Connected Duo Coaching. Maandelijks doen we een Live Video mét en voor de actieve leden.

IPAD@WORK - BASIS

SO become an iPad Pro user!

De basis die iedere iPad-gebruiker zou moeten kennen! Alles over uw Apple ID, iOS, iCloud, netwerkinstellingen, back-up en beveiliging en natuurlijk apps. Als extra krijg je véél tips & tricks mee!

Opleiding: iPad@Work - Basis > 1/2 dag of 1 dag