fbpx

EMOTIES - GEVOELENS - ERVARINGEN

Emoties en gevoelens, vanwaar komen ze en hoe ga je ermee om?

Zaterdag 26 september 2020

Tijdens deze intensieve workshop leren wij jou met jouw emoties omgaan. Wij bieden je handvaten, tips en methodieken waardoor je tal van emoties kan ontleden, beter begrijpen en aanpakken!

Wat doe je als emoties je leven beheersen?

"Doorheen spanningshaarden is de natuurlijke beweging van het leven niet meer zichtbaar. Het is dan ook nuttig dat een bewust gepositioneerde opgewekte ademhaling een keuze is in jouw emotionele zoektocht. Of het nu emotionele balast is of vermoeidheid, dit unieke ventilatiesysteem geeft je opnieuw een verademing. Wij voorzien tijdens deze 2-daagse dus niet alleen theorie maar ook oefeningen én 2 ademhalingssessies." - Jozef & Grace.

Wat kan je verwachten?

√ Theorie over oorzaak & gevolg -> Het leren begrijpen van jouw emoties.

Uiteraard spelen cultuur, omgeving en voorbeeldgedrag een grote rol in je leven. Hierdoor heb je een beeld ontwikkeld over emoties. Het gaat echter verder dan het feit of je nuchter of rationeel bent; emoties hebben ook te maken met oorzaak en gevolg.

√ ademhalingssessie -> Het leren beheren van jouw emoties.

Maak kennis met deze ademhalingstechniek en breng evenwicht in je lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid. Tijdens deze dag heb je de kans om je emoties diep onder de loep te nemen, zodat je in een verdiepende beweging kan gaan naar dat wat aan emotie klaar zit om te verwerken. Maak terug contact met je eigen levensenergie en voel je ‘herboren’! 

√ Persoonlijke analyse

Je krijgt de tijd om eens te analyseren en te ontdekken wat er allemaal is opgestapeld aan persoonlijke emoties. Je kan het vergelijken met een rommelschuif; eentje dat dwingend vraagt om opgeruimd te worden. Ze herinnert je telkens aan het verleden als je ze opentrekt …  Wij reiken je handvaten aan om vanuit dit persoonlijk inzicht persoonlijke groei te creëren.

√ Groepsdoorgave -> Geestelijke kennis brengt verdieping.

Tijdens een groepsdoorgave is er ruimte om meer informatie op te vragen rondom een emotie. Elkeen kan daarbij meer te weten komen over zijn persoonlijke aanpak en wat de essentie is voor een toekomende houding naar inzicht en vooruitgang.

√ Tips & trucs

Uit eigen ervaring delen wij tal van tips en trucs die je helpen om emoties te beheren en te ventileren.

"Het elimineren van je emoties geeft je persoonlijke vrijheid, een ruimer bewustzijn en letterlijk 'meer ruimte'.
Wat zit er nog aan verborgen informatie achter deze opeenstapeling van jouw emoties?"
- Jozef & Grace.

Prijs - 1-daagse | incl. 21%btw

Zaterdag 26 september, 9:30 - 17:00

€195.00
Classes Opties: