fbpx

SO BUSINESS COACHING

FOR TAKING YOUR WORK TO THE NEXT LEVEL

POWER-U BUSINESS COACHING

"Wij leren personen en teams met de POWER-U methode om snel te schakelen naar hun krachtigste zelf in elke situatie, in elk team, in elk project."

POWER-U UP.


Blokkerende situaties, oude steeds terugkerende patronen, conflicten, het beperken van de creatieve mind, angsten, ongrijpbaar sociaal contact, concurrentie op het werk ... we zien het allemaal voorbij komen.

Ook in een werkomgeving laten mensen zich te vaak afremmen, triggeren, tegenhouden, onzeker maken, twijfelen ... doordat mensen steeds zichzelf vergelijken met anderen leggen ze de verantwoordelijkheid buiten zichzelf.

De POWER-U methode zorgt ervoor dat talenten en motieven van medewerkers herkend, erkend, gerespecteerd en ontwikkeld worden.

STUUR MIJ EEN VOORSTEL

Intro Text Image

“Een groot deel van de tijd merken we deze terugkerende patronen niet eens op! Het zijn patronen die door onze gedachten in stand worden gehouden, iedere keer opnieuw, onzichtbaar, ontastbaar, ongrijpbaar. En die gedachten hebben een enorme invloed op het werk en onze levensomstandigheden. Vaak gaat het vooral om wat wij denken dat anderen over ons denken. 
Eerlijk, het gaat eigenlijk niet eens over die ander! 
Het gebeurt allemaal in ons eigen hoofd.”

Wij geloven dat als mensen de kans krijgen om hun talenten in te zetten en te ontwikkelen hun energie toeneemt, betere prestaties leveren en langer bij een werkgever blijven.

Het hart van mensen gaat sneller kloppen als ze hun kwaliteiten en interesses kunnen inzetten en als ze merken: “Mijn bijdrage is productief.” Het is tijd om jezelf eens recht in de ogen te kijken!


De Power-U methode leert mensen te schakelen naar hun beste vermogen.

VOOR WIE

De POWER-U methode is een traject op maat voor iedereen die zijn leven wenst te ondernemen, voor zaakvoerders, managers, teamleaders, werknemers, freelancers, en iedereen die creatief wenst aan de slag te gaan binnen hun eigen organisatie of netwerk. Deze methode is zowel voor jongeren als volwassenen.

POWER-U UP

Het traject/programma is gebaseerd op het woord K.R.A.C.H.T.I.G. waarbij elke letter staat voor een specifiek thema dat we onderzoeken, verdiepen en bundelen in KRACHT-woorden.
Het resultaat is dat de gevonden 8 KRACHT-woorden een trigger vormen die men op elk moment, in elke situatie kan oproepen om in KRACHT te komen, in FLOW met jezelf, met een team, met een product of een branding.


We creëren een discrete leeromgeving waarin de POWER-U methodiek het volgende aanraakt:

 • meer persoonlijke opties zien en keuzes maken die naadloos aansluiten bij de gewenste resultaten
 • het vergemakkelijken van reflectie- en keuzeprocessen
 • gedragsverandering door inzicht in eigen waarden en het shiften van beperkende patronen en overtuigingen
 • overwinnen van mentale en emotionele blokkades die de mens en de organisatie hinderen
 • weerstand tegen verandering verlagen
 • een kern van gezondheid op het werk door zelfmotivatie
 • geloof in eigen potentieel
 • zelfreflectie door bevraging in de stroom van evolutie, innovatie en groei
 • het ontwikkelen van een eigen visie bevorderen
 • helpen om prestaties van medewerkers te optimaliseren
 • helpt het bewaken van een juiste balans tussen werk/privé
 • leren positioneren in de juiste setting/omgeving

RESULTAAT

Na afloop van het POWER-U programma:

 • Ken je je missie en heb je een helder zicht op de unieke bijdrage die alleen jij kan leveren in de wereld én de unieke super powers die jij daarvoor hebt meegekregen. 
 • Ken je je favoriete beleving en heb je een aanbod ontworpen op maat van jezelf, wat je echt waard bent.
 • Krijg jij voorrang! Je expertise, je aanbod en je creativiteit zoals dat voor jou echt klopt. Eerlijk, open en transparant. 
 • Heb je geleerd om vol vertrouwen te zijn, in wijsheid en bewustzijn.
 • Heb je een ondernemers mindset, waardoor je steeds sneller in actie komt, hulp durft vragen, fouten durft te maken en op elk moment de keuzevrijheid hebt tussen jouw hoge normen en goed genoeg.

DOOR WIE

Een kernbegrip in deze methodiek is volgens onze visie TO RE-CONNECT met het eigen potentieel, door het VERBINDEN van de trainer met de deelnemers, met de doelstelling, met het thema en de unieke KRACHT-woorden, en de verbinding van de deelnemers met zichzelf en met elkaar.

"Coachen gaat voor ons om het faciliteren van persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van professionele doelen door reflectie, confrontatie, bewustwording en uiteindelijk het verleggen van eigen grenzen. Wij richten ons als neutrale sparringpartners, denken kritisch met je mee en adviseren op een unieke wijze."

Dit traject wordt gelijktijdig gebracht door Jozef Dresselaers & Grace Cools.

STUUR MIJ EEN VOORSTEL

Full Text Image

Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je alleen maar relevante informatie om je leven in eigen handen te nemen.
SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.