fbpx

Emoties en gevoelens. Hoe ga je ermee om?

“Vanuit het niets, of vanuit een klein voorvalletje, komt er plots een emotie die veel groter is dan verwacht … Vanwaar komt dit? Hoe kan ik daar vanaf?”

Dit komt vanuit het onderbewustzijn, vanuit een oud gevoelsleven. Iedereen bezit een poel vanuit het verleden: Verlatenheid, angst, afwijzing, verdriet, bedrog, boosheid, agressie, …

Ons ‘dagbewustzijn’ of onze ‘dagbeleving’ is maar het topje van de ijsberg. De berg onder het wateroppervlak is het onderbewustzijn en daar zit het gevoelsleven uit het verleden. Daaruit springt regelmatig iets naar boven, naar de top van de ijsberg, knal in je dag-beleving.

E-motie kan je dus beschouwen als E-nergie in -motie, in beweging. In principe duurt een emotie maar enkele seconden of minuten … doch onze ‘mind’ gaat dan interpreteren, denken, vasthouden … en dan worden het uren, dagen, weken …

Tijdens een éénmalige tweedaagse intensieve workshop leren wij jou met jouw emoties omgaan. Wij bieden je handvaten, tips en methodieken waardoor je tal van emoties kan ontleden, beter begrijpen en aanpakken!

Zaterdag 23 maart - Zondag 24 maart 2019 

Wat kan je verwachten? Lees verder … >>

 

Things we like

Return to Blog overview