SO NEWS

SO Connected Coaching Bibliotheek

Nieuw bij SO Connected Coaching is een gepersonaliseerde toegang tot onze "SO Connected Coaching Bibliotheek" voor slechts 9,90 € per maand*! 

Hierin kan je het volgende terugvinden:

  • toegang tot onze privé bibliotheek met exclusieve thematische teksten en video's,
  • toegang tot onze maandelijkse Live Video,
  • bij regelmaat extra informatie in de chat en message board,
  • en natuurlijk, zoals het in een Bib hoort, kan je zelf ook een berichtje achterlaten :-)

Spotting You

Graag zetten wij even Spotting You in de Spotlights! 

Spotting You is een "exclusief vrouwelijk sprekersbureau", of in mondig Engels: "Spotting you - an exclusive feminine speakers club".

Zoals ze het zelf zeggen: "Om al dat Vlaams en Nederlands spreeksterstalent – dat er heus wel is – al die Inspirerende Rolmodellen, die Speaker Pearls, die ons omringen en in ieders netwerk zitten zichtbaarder, hoorbaarder en impactrijker te maken!"

Getuigenis SO Meetings: Zeer professionele aanpak!

"Zeer professionele aanpak en de beschikbare ruimtes zijn ideal om rustig te vergaderen bij SO the best of both worlds te Leuven. De centrale ligging én toch een vlotte bereikbaarheid zijn ook een grote troef." 

Inge Struys 
Corporate, Marketing & Outreach Communication 
imec Belgium

imec kopie.png

SEEDLIP DRINKS

Lieve gasten, 

Daar is ie dan... De lente!!! 

Bij een nieuw seizoen past uiteraard een nieuw aanbod. We lichten voor u graag een tipje van de sluier op en stellen een nieuwe uitbreiding van de kaart voor: SEEDLIP DRINKS

Ben Branson is de uitvinder van 's werelds eerste non-alcoholische spirit; gedistilleerd, geblend en gebotteld in Engeland op basis van planten…

SO Why Kyocera?

Zoek je een degelijke printer voor je bedrijf - met zo weinig mogelijk 'driver' problemen op macOS? Dan kan ik je nu de Kyocera-printers aanraden!

Uit ervaring bij klanten die ik ondersteun kan ik zeggen dat er altijd veel problemen zijn met Canon en Xerox drivers als Apple weer met een macOS-update uitkomt... (elk jaar dus!). 

SO Duurzaam!

Onze Coffee & Tea Lounge is er voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot nieuwsgierigheid, rust, inspiratie, voeding zowel innerlijk als uiterlijk en natuurlijk kwaliteitsvolle koffie en thee en healthy bites. Wist u dat onze koffie in aluminium pads verpakt zit en dit…