iOS 10. Al installeren of niet?

iOS 10 is beschikbaar sinds 13 september. En na 1 week (19-09-2016) staat het al geïnstalleerd op ± 30%* van de compatibele iPad’s en iPhone’s in de wereld!! Het gaat supersnel deze keer!

Wanneer is het aangeraden om je toestel te upgraden?

Hou je van avontuur dan heb je het al geïnstalleerd ?. Kijk je liever even de kat uit de boom, of gebruik je de iPad/iPhone ook professioneel, dan is het altijd beter om te wachten tot de ‘grootste’ fouten opgelost zijn.

In onze trainingen adviseren we altijd te wachten tot de .0-versie voorbij is…

Dus niet de versie 10.0 installeren, doch wachten op 10.0.1, 10.0.2, of misschien zelfs wel wachten tot 10.1.

Aangezien Apple sinds vorig jaar ook publieke beta-versies voorziet zijn er gelukkig al veel minder fouten dan in vorige iOS-releases! En eigenlijk kreeg je al de versie 10.0.1 bij het verschijnen van iOS 10 op 13 september. Dus er zijn al veel fouten opgelost alvorens de versie voor het grote publiek beschikbaar kwam!

TIP: Je kan altijd de geïnstalleerde versie controleren via [Instellingen: Algemeen: Info: Versie:]

Doe je graag een update samen met ons op een begeleidende training iPad@Work - Starter dan kan dat ook!

Schrijf je nu in voor de eerste iPad@Work iOS 10 - Starter training op maandag 14 november van 10u tot 13u. We zorgen er samen voor dat je iPad/iPhone up-to-date is, controleren en verklaren allerlei basisinstellingen met betrekking tot Apple ID, iCloud, beveiliging, privacy, netwerken, apps… én we overlopen allerlei nieuwigheden in iOS 10! #aanrader

In de namiddag kan je eventueel ook nog 1/2 dag iPad@Work - Office en documenten volgen. Hier leren we werken met Office-documenten op jouw iPad, en hoe deze via een cloud (iCloud, OneDrive, Dropbox, Google Drive, …) synchroon te houden met je computer/laptop! Breng je laptop mee en het wordt een zeer efficiënte hands-on training!

Meer info: iPad@Work iOS 10 - Starter

Meer info: iPad@Work - Office en documenten

 

*Referentie iOS 10 installed base: data

Things we like

Return to Blog overview