Wanneer het even moeilijk gaat…

When the Going Gets Tough’ is het thema van deze week in de hangout waar we te gast zijn.

Positieve aandacht brengt je in de flow. En wat als het even moeilijk gaat…? 

Met de nodige tips en trucs laten wij je graag overdenken dat positivisme een proces van de toekomst is en dat al je negatieve gedachten uit het verleden komen.

Soms voelt het alsof we niet vooruit komen en toch handelen en spreken wij in elk moment als een nieuw mens. Heb je al eens stil gestaan dat je de persoon die je binnen een half uur bent/gaat zijn, nog niet kent? Ben jij bereid om in elk nieuw moment je nieuwe innerlijke te ontmoeten? We groeien voorbij aan de persoon die we gisteren, vorige week, vorige maand of vorig jaar waren. – Zeg nu zelf… Ben jij nog de persoon van 10 jaar geleden?

Wist je dat een vakantie of rustperiode nodig is voor je brein?

De ‘mind' dient zich regelmatig even terug te trekken, om te bezinnen, om zich vervolgens weer klaar te maken om steeds opnieuw de nieuwste en beste versie van jezelf te ontdekken. Hierdoor ben je in staat om het leven te omarmen in elk nieuw moment, elk nieuw ogenblik te ontdekken in een nieuwste versie van jezelf.

Laten we eens samen op onderzoek gaan en volg de opgenomen hangout hieronder in de video!


In 2014 zei BBJ mij: “Hoe meer u begrijpt van uw persoonlijke situatie hoe beter u kan ingrijpen (om) uw toestand te ondersteunen! Het is dan dat u contact maakt met uw hogere doelen en deze in de beweging brengt, kan veruiterlijken. Een expansie van uw innerlijke eenheid in aardestructuren brengt. Stroming en Omhulling, daar waar SO voor staat, zijn dan pijlers die u beter in uw aandacht bewaakt."

Things we like

Return to Blog overview