fbpx

Wens jij ook financiële vrijheid?

"Iedereen denkt dat je voor je geld moet werken, maar dat is een misverstand. Geld moet voor jou werken! Je moet alleen de mogelijkheden zien." - Wim Belt.

Tijdens de maanden september, oktober en november zijn er 3 sessies over "Money Management" met als doel kennis op te doen van ervaringsdeskundigen. 

Op de eerste sessie op zaterdag 8 september genoten we van de sprekers Wim Belt, een succesvol internationaal ondernemer, investeerder, trainer, coach en kwantumfysicus, en Briony Vanden Bussche, netwerkexperte, authentiek ondernemer, innovator in educatie en singer-songwriter. In hun sessie ging het vooral over:

  • Wat is jouw mindset over geld?
  • Hoe voorzie ik financiële vrijheid?
  • En we leerden een eenvoudige methodiek om geld te beheren waarbij "jij" én het "streven naar financiële vrijheid" op de eerste plaats komen.

 

Op zaterdag 13 oktober is er een 2de sessie in onze reeks over "Money Management" en krijgen we een praktisch voorbeeld van een product om 'passief inkomen' te genereren. Deze sessie wordt gegeven door 2 enthousiaste sprekers: Gerry Dekens en Kristof Schoefs.

Topics:

  • Passief inkomen, enkele mogelijkheden.

  • Voorstelling van het nieuwe product "Global CashBack Matrix".

>> Meer info zaterdag 13 oktober >>

Op zaterdag 24 november is er een 3de sessie en gaan we het hebben over cryptocurrency (denk maar aan de Bitcoins, en andere) én of hier ook mogelijkheden zijn om je te voorzien van meer financiële vrijheid.

Deze sessie wordt gegeven door Guus Vissers, eveneens een ervaren ondernemer waarvan de laatste 20 jaar gericht op de mogelijkheden van het internet én sinds 2009 ook actief in het onderzoeken van de mogelijkheden van blockchain en cryptovaluta's.

>> Meer info zaterdag 24 november >>

Ben jij ook geïnsteresseerd in meer financiële vrijheid dan is kennis opdoen één van de vereisten! Aarzel dan niet en kom luisteren naar deze ervaringsdeskundigen!

Things we like

Return to Blog overview