fbpx

SO Suites … for connecting Souls

Wie SO - the best of both worlds kent, weet hoe inspirerend en bijzonder deze plaats in hartje Leuven is. Een plaats die uitnodigt tot reflectie en diepgang.

Het inspireert mij om dit met anderen te delen in de Suites van SO*. Een moment van beleving en verstilling als tegenwicht voor de prikkels, berichten, uitdagingen, verwachtingen waar we dagelijks mee worden geconfronteerd. Een moment om op te laden. Ons brein rust te gunnen en in echte verbinding te gaan met onszelf en de ander.

 

Wat kunt u nog verwachten?

Bij aankomst kunt u alvast acclimatiseren met een drankje in de fijne SO Coffee & Tea lounge bij Bieke en Marijn. Daarna krijgt u de kans om door de verfijnde omkadering, muziek, geleide meditatie, de gezamenlijke lunch en andere vrijblijvende creatieve activiteiten in verbinding te gaan.

Wil u niet enkel genieten maar ook een eigen project, idee of intentie delen dan krijgt u hier de kans toe. Niets moet, we gaan op de flow van het moment de inhoud verder vorm geven.

We sluiten af met ideeën verzamelen voor een volgende Suite.

Praktisch

U bent van harte welkom op ZONDAG 25 AUGUSTUS 2019 om 11u (einde omstreeks 13u30)
bij SO - the best of both worlds Leuven, Herbert Hooverplein 4.

Inschrijven kan tot 15 augustus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze eerste Suite is gratis. Een vrije bijdrage wordt zeer gewaardeerd. We genieten samen van een ‘potluck‘*: tapas of hapjes die u zelf meebrengt en deelt met elkaar.

Verwacht u aan een fijne zondagmiddag waar u opgeladen en tevreden aan een nieuwe week kunt starten.

Graag tot dan,
Mireille Van Dessel
SO Projects/Personal AST
Suites of SO for connecting Souls

 

* Vanwaar de naam ‘Suite’? Zoals een 'suite' de mooiste vertrekken zijn in een hotel, streef ik in de Suites van SO naar kwaliteit en diepgang, met respect voor ieders authenticiteit. Er wordt een neutrale ‘ruimte’ gecreëerd die mits een bepaalde structuur telkens van thema kan veranderen. Naar analogie van de 'suite' als muzikale vorm wordt in de prelude het thema, de sfeer bekend gemaakt.
* Een ‘potluck’ is een maaltijd waarin alle gasten ‘op goed geluk’ een zelfbereid gerechtje meebrengen om te delen. Zo ontstaat er een gevarieerd en authentiek buffet.

Return to Blog overview