fbpx

Events met een beetje meer …

Wenst u een meeting of event bij SO te combineren met een sessie business coaching? Ontdek dan wat POWER-U voor u kan betekenen.

POWER-U, een nieuwe methodiek waarmee personen, teams, projecten op elk moment terug in hun KRACHT geplaatst worden.

– It Will Become Your Secret Mental Power, Your Own Mind Magic. –

Met POWER-U brengen Jozef Dresselaers en Grace Cools een nieuwe coachingtechniek om jouw persoonlijke kwaliteiten, een nieuw project of een heel team naar een krachtiger niveau te tillen.

"Wij leren personen en teams met de POWER-U methodiek snel te schakelen naar hun krachtigste zelf in elke situatie, in of met elk team, in elk project. Het thema 'Kern' is ons startpunt; "Wie ben jij in je Kern? Wat is je team of project in zijn Kern? Wat is de onderneming in haar Kern?"
We brengen alles terug naar de basis, naar het fundament, en van daaruit bouwen we op, in eenvoud, in duidelijkheid, om terug in KRACHT te komen! We werken met 8 kernthema's die men gaat personaliseren naar 8 kernwoorden om ze in elk moment te kunnen gebruiken."

Resultaat: Een nieuwe gewoonte, een nieuwe methodiek, waarmee je snel en efficiënt blokkerende situaties, systemen en patronen wijzigt.

Wenst u een meeting of event bij SO te combineren met een sessie business coaching? Ontdek dan wat POWER-U voor u kan betekenen. 

Contacteer SO

Extra info:

Things we like

Return to Blog overview