fbpx

SUITE of SO - 19 januari

De 3de Suite of SO, zondag 19 januari om 11u. Een muzikale onderdompeling om het nieuwe jaar op een authentieke manier te beleven... 

Winter. Tijd voor rust en stilte. Tijd om naar binnen te keren en te reflecteren over wat geweest is. Tegelijk voelen we in deze winterdagen een stuwing naar het licht. We kijken uit naar de lente en maken plannen voor het nieuwe jaar. 

Zo ook in de volgende Suite van SO. In een inspirerende omgeving, met gelijkgestemde mensen en ondergedompeld in muziek zoeken we de stilte in onszelf. De stilte, de bron vanwaaruit we onze toekomst vorm geven. Raphaël De Cock* brengt met Orovivo een improvisatorisch explorerend muzikaal gebeuren. Kom erbij zitten, liggen en luisteren … Laat je verbeeldingskracht de vrije loop en laat je meenemen in een muzikale bel. Zet een intentie en creëer je eigen toekomst.

De derde Suite … een onderdompeling in klanken, geluiden, frequenties.

Kom het nieuwe jaar op een authentieke manier beleven op zondag 19 januari 2020 om 11u bij SO - the best of both worlds Leuven. Einde voorzien rond 14u.

Bijdrage €25 & potluck** voor 2p.

Inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


* Raphaël brengt een repertoire deels gebaseerd op improvisatie en deels geworteld in de wereldmuziek. Hierbij gebruikt hij heel typische muziekinstrumenten (zithers, evoharp, shruti-harmonium, diverse types fluiten, mondharpen, enz.) en zangstijlen (boventoonzang, keelzang, Keltisch, Scandinavisch, Mediterraan, .. )

** * Een ‘potluck’ is een maaltijd waarin alle gasten ‘op goed geluk’ een zelfbereid (of zelfgekocht) gerechtje of dessertje meebrengen om te delen. Zo ontstaat er een gevarieerd en authentiek buffet!

 

Return to Blog overview