CLEAN THE MEETING ROOM!

Na meer dan 5 jaar, na meer dan duizenden mensen te hebben ontvangen @SO kunnen wij wel stellen dat wij nog steeds 'the most clean of the cleanest meeting room' van Leuven aan u aanbieden.

SO Events & Meetings ontvangt uw bedrijf vanaf 1-7-2020 terug in alle exclusiviteit waardoor u de gehele ruimte niet hoeft te delen met andere bedrijven. 

Om alles wit te houden poetsen wij, dag in dag uit, alle stoelen, tafels en vloeren na elke vergadering/event grondig. Nu worden deze ook nog eens extra ontsmet.

Wij weten hoe belangrijk het is om een zuivere conferentieruimte te hebben voor de algehele gezondheid van uw medewerkers en/of klanten. Hoe schoner de ruimte, hoe kleiner de kans dat uw medewerkers ziek worden of hun vergadering moeten missen.

Wij blijven sterk in de weer om onze zaak uiterst schoon te houden. Zo loopt er iemand rond die voortdurend deze ontmoetingsplaats voor u zuivert, ontsmet en op orde houdt.

Door de vele grote ramen is er op elk moment extra verluchting van de ruimtes.

Dit alles zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de service die u van ons ontvangt. Het aanbieden van een extreem schone vergaderruimte voor u is zoals wij dat kennen een topprioriteit!

En wij zeggen het niet alleen, wij garanderen het ook!
Voor ons bent u onze zakenpartner.

Contacteer SO

Return to Blog overview