Exclusief - Strak - Rust

Er is niets wat overheerst bij SO tenzij de rust te midden van de stad, in alle sereniteit samen zijn en elkaar ontmoeten. 
Bedenk wat u echt noodzakelijk vindt. Wij zeggen ‘less is more’, een clean design in een lichtrijke omgeving.

Binnenstappen in de exclusieve en stijlvolle ruimte van SO toont u de eenvoudige lifestyle van een klinisch, strak en wit interieur.

Exclusiviteit

U en enkel de mensen die u uitnodigt voor uw gelegenheid zijn aanwezig. Exclusief aanwezig zijn met uw groep helpt u te ontspannen en te genieten van uw meeting, feest of event.

Strakheid

Door de eenvoud van een strak en wit interieur is SO de basis voor functionaliteit. Het aanbieden van een extreem schone ruimte voor u is, zoals wij dat kennen een topprioriteit!

Rust

Er is niets wat overheerst bij SO behalve de rust te midden van de stad, in alle sereniteit samen zijn en elkaar ontmoeten. Bedenk wat u echt noodzakelijk vindt, wij zeggen ‘less is more’, een clean design in een lichtrijke omgeving. 

Deze exclusiviteit, de strakheid en de rust bevorderen de ruimtelijkheid en het gevoel van eenheid binnen uw groep.

Laat u inspireren en reserveer vrijblijvend de ruimte of vraag een locatiebezoek aan.

Contacteer SO

NIEUW 

Eerdere plannen om onze ruimte ook beschikbaar te maken voor de vele aanvragen van feesten en recepties hebben tijdens de lockdown de verdiende aandacht gekregen. 

Wij hebben opnieuw onze deuren geopend op 1 juli, naast vergaderingen, events en trainingen nu ook voor al uw individuele feestjes, recepties, vieringen zoals verjaardagen, huwelijksfeesten, geboortefeesten, enz …

Een multifunctionele ontmoetingsruimte die getransformeerd kan worden naar elk thema waar onze experts u graag mee helpen.

Tweehonderd vierkante meter ademend in licht.

Ceremonieën en afscheidsvieringen ontvangen onze extra aandacht waarbij persoonlijke begeleiding klaar staat om u te helpen. 


NOTA: Tijdelijke veiligheidsmaatregelen Covid-19: Gezien de huidige situatie wordt uiteraard alles in het werk gesteld om uw gasten te ontvangen volgens alle gekende voorschriften rond hygiëne en social distance zodat u zonder zorgen kan samenkomen.

Afbeelding galerij

Return to Blog overview