Maak kennis met onze Owl

In deze speciale tijden is het thuiswerken meer de norm of al meer 'normaal' geworden. 

Doch wat gaan we doen met het vergaderen? We kennen intussen allemaal wel de Zoom-meetings, Teams-vergaderingen, GoToMeeting-sessies en nog vele andere diensten die het toelaten om te 'videovergaderen'. 

Of dit een permanente 'blijver' is dat weten we nog niet. Wat we wel weten is dat de mens regelmatig écht contact nodig heeft met zijn collega's.

Bij SO the best of both worlds geniet je van een zuivere, witte vergaderruimte mét actieve luchtverversing én vensters die je kan openen. Als bedrijf ben je ook altijd 'exclusief' aanwezig dus geen vermenging met andere bedrijven.

Wat we ook weten is dat het videovergaderen technisch niet altijd van een leien dakje loopt :-) én dat je soms behoefte zal hebben aan het nieuwe 'hybride' vergaderen met werknemers of klanten.

Bij een hybride vergadering zit je met een deel van de mensen samen in een vergaderruimte en anderen participeren mee via een videovergadering.

Laat ons daar nu een exclusieve verbetering voor hebben met onze Meeting Owl Pro met 360° camera, 360° speaker en 360° microfoon. Zéér eenvoudig via USB aan je computer aan te sluiten om dan te gebruiken met je favoriete videovergadering programma!

Compatibel met Cisco WebEx Meetings, Google Hangouts, Google Meet, Go To Meeting, Microsoft Teams, Skype, Skype for Business, Zoom … en nog vele andere diensten.

SO Simple!

SO Owl!


Meeting Owl NU OOK TE HUUR @SO voor al uw vergaderingen op kantoor of elders!
Voor een HALVE of HELE dag komt u deze OWL ophalen @SO the best of both worlds in Leuven.

Afbeelding galerij

Return to Blog overview