fbpx

ADEM NAAR VRIJHEID

SO Easy, like we breathe, we live!

Adem naar vrijheid is een sessie van ademen, bewust ademen. We oefenen een eenvoudige ademhalingstechniek die het doel heeft contact te maken met je eigen levensenergie. Je kan deze techniek gebruiken om op te laden of te ontladen. Zo leer je ook in het dagelijks leven een balanceren te vinden tussen het in- en uitademen.

Herinneringen aan onverwerkte emoties en ervaringen, zelfs onbewust, gaan een eigen leven leiden en kunnen een storende invloed hebben op je dagelijks leven. Met ademhalingstechnieken breng je evenwicht in je lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid.

Maak terug contact met je eigen levensenergie en voel je ‘herboren’! Vandaar ook de term 'rebirthing' die soms gebruikt wordt voor deze techniek.

Bewust ademen verhoogt je creatief denken en ondersteunt je persoonlijke groei. Het reinigt je lichaam van giftige stoffen en negatieve onrust van opwekkende gedachten en overtuigingen. We bouwen samen met jou rust en ritme op in een methodiek dewelke je lichaam voorziet van nieuwe zuurstof.

Een aanrader voor mensen met depressieve gevoelens of verwerkingsprocessen!

Adem u in de vooruitgang van uw leven!

Meebrengen: Dekentje/kussen/warme sokken/yogamatje

Klik hier voor data en inschrijven

Getuigenissen:

"Ademhalingsessie wordt gegeven in een liefdevolle omgeving met dito begeleiding. Je wordt gemotiveerd om zo optimaal mogelijk te kunnen ademen en los te laten wat klaar zit.”. J.M.

"Ademen is mijn leven, ademen geeft ruimte, ademen geeft ontspanning, ademen geeft een goede nachtrust.” - S.M.

“Weinig workshops kunnen bij mij diepe angsten naar boven halen, en hier kan dat wel in de ademhalingssessies onder de veilige begeleiding van Nancy en Jozef” - R.N.

 

Things we like