fbpx

SO CLASSES

the best of both worlds

SO - THE BEST OF BOTH WORLDS

EEN PLAATS WAAR LOGICA EN INTUÏTIE SAMENKOMEN

Bij SO the best of both worlds ontvangt u in een strak wit interieur een beleving die u als mens kan voeden; rust en exclusiviteit in het hartje van Leuven.

Het evenwicht tussen logica en intuïtie, terug te vinden in het ‘SO’ concept, zet u aan tot inspiratie en eenvoudig denken.

Naast de prachtige vergaderruimte ‘SO Event Venue’ die ter beschikking staat voor bedrijven, kunt u opleidingen volgen in ‘SO Classes’ of een lekkere Nespresso koffie drinken in onze #coffeelounge ‘SO Meeting Point' … and there is SO much more…

Zo biedt SO the best of both worlds ook een unieke en prachtige ruimte voor ‘SO Apple'. U kan er op afspraak terecht voor advies, ondersteuning en opleiding voor al uw noden met betrekking tot #apple, #cloud, #mobielwerken en #security.

Wanneer u hindernissen en problemen in uw werk en in uw leven wenst aan te pakken maakt u een afspraak of volgt u een training bij ‘SO Connected Coaching', waar 'connected' staat voor het evenwicht tussen logica en intuïtie. 

Dit ‘SO’ concept is gelegen op het Herbert Hooverplein te Leuven, vlakbij de ondergrondse parking Ladeuze en op wandelafstand van het station. Overigens momenteel de enige plaats in Leuven waar u een Nespresso koffie kan meenemen. #TakeAway

Voor meer informatie: contacteer ons.

Hoe ademen in noodsituaties?

Hoe ademen in noodsituaties

Om te weten hoe te ademen in noodsituaties dient u vooreerst te ontdekken wat een noodsituatie is. Is de situatie waarin u zich bevindt werkelijk een noodsituatie?

Interessant is vooreerst te bepalen in welke realiteit u zich bevindt?

2012 - Waar ging dit over?

2012 - Waar ging dit over?

Het einde van een veel besproken kosmische cyclus of een begin van een nieuwe cyclus? Een onwezenlijke fatale gebeurtenis, het einde van de wereld?

Is je wachtwoord veilig?

Elke week lezen we wel dat er weer een internetdienst is gehacked.

Wat kan je doen om een beter wachtwoord te kiezen?

In elke Apple-training of cloud-training die ik geef stel ik vast dat wachtwoorden de zwakke schakel blijven als het om 'beveiliging' gaat.

Crisis

Crisis - Een tekst uit 1983 en nu zeer actueel! "De wereld heeft vanuit haar wortels verandering nodig… Weest dapper en moedig en wees bereid het leven te nemen zoals het komt…"

Bureaublad vol met schermafbeeldingen… of niet?

Aangezien ik zelf regelmatig artikelen schrijf, presentaties en opleidingen maak, neem ik talloze schermafbeeldingen van programma’s, installatie’s, configuraties, en dergelijke…

2014 duwt tot verheldering en transparantie

transparant.jpg2014 - De intentie van herstel, dat is vooruitgang! In elk moment telkens herpakken om bewust en helder 'doorzichtigheid' te tonen.

Woede, een natuurlijke emotie

Woede is een natuurlijke emotie. Het is heel natuurlijk om zo nu en dan eens woedend te zijn. Het is ook heel goed, dat wil zeggen, het werkt als je een leven wilt dat in harmonie wordt geleefd.

Wie gelooft er in leven na de dood?

We starten onze sessies rond 'kosmologie' steeds met de vraag: 'Wie gelooft er in leven na de dood?' Meestal volgt er dan een standaardreactie: 'Ik geloof niet dat er leven na de dood is'? Trouwens hoe kunnen wij dat als mens weten als wij dat niet bewust kunnen ervaren?

Vreemd genoeg stellen wij steeds aan het einde van de sessies vast dat deze vraag overbodig geworden is!

In het benutten van een gevoel van weten en logica wijzigt het inzicht!
De evolutie van de mens bestaat gewoon, hoe kan het ook anders...

Pagina 1 van 31