fbpx

SO GETUIGENISSEN

EEN UNIEKE MEETINGRUIMTE IN HARTJE LEUVEN

"From a facilitator perspective, one of the best sites. Including the staff, extremely helpful! - Great venue for learning. Friendly staff, flexible, great catering, modern and excellent location as long as you stay at Penta Hotel nearby."

Ricardo Lillo
CEO - EXECUTIVE FACILITATOR
Door International B.V.

door_training.png


"I strongly recommend SO for business and team cohesion meetings. The service of the team is outstanding. The location is perfect in the center of Leuven - unique Experience - thanks to the SO team!"

Veronique Toulas
Director L&D International
Zoetis Animal Health

Zoetis_c.jpg


"Ben je op zoek naar een innoverende, verfrissende locatie, dan heeft SO het antwoord voor je! Een strakke moderne vergaderruimte, verse lekkere lunches en diners en toffe snacks tussendoor, men werkt met Apple en er is IT ondersteuning indien nodig... Wij keren zeker terug!"

Lies Bouvrie
Training & Development asistant
Donaldson Europe b.v.b.a.

donaldson_350.jpg


"De deelnemers vonden het een hele mooie vergaderlocatie en ook de lunch viel heel goed in de smaak. Iedereen was tevreden. Dankjewel voor de goede zorgen! Tot een volgende samenwerking!"

Ine Drumont
Medewerker
Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming

vmov.png


"We hebben bij SO 2 dagen samen met onze internationale collega’s aangenaam kunnen vergaderen. We waren met 35 personen, alles verliep heel vlot en iedereen had genoeg ruimte. Het is ook heel leuk om in een meeting room met veel daglicht samen te komen, dat maakt het vergaderen wat ‘luchtiger’. Ook de lunches en breaks waren heel lekker en verzorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!"

Lies Vandervelpen
Marketing Officer
SESVANDERHAVE Belgium

sesvanderhave.jpg


"Beste SO Team, ik wil jullie nog even bedanken voor de goede zorgen tijdens de tweedaagse vorming op 14 en 21 maart. Zelden ben ik zo goed ontvangen geweest op een vormingslocatie. Alles zat tot in de puntjes juist, van het warme onthaal, het lekkere middagmaal tot de technische ondersteuning toe. Bedankt!

Joyce Borremans
Preventiewerkster tabak, alcohol & andere drugs
CGG Vlaams-Brabant Oost vzww

CGG Tienen.PNG


"Zeer professionele aanpak en de beschikbare ruimtes zijn ideal om rustig te vergaderen bij SO the best of both worlds te Leuven. De centrale ligging én toch een vlotte bereikbaarheid zijn ook een grote troef."

Inge Struys
Corporate, Marketing & Outreach Communication
imec Belgium

imec kopie.png


SO is een trendy en inspirerende locatie in hartje Leuven met veel licht, kwaliteitsvolle infrastructuur met oog voor details en vriendelijke contactpersonen.

Tinne Moldenaers
Management Officer
Cegeka
cegeka