fbpx

TheCast

TheCast

Verras uw team met een creatieve entourage!

Geef uw event een extra touch met een hostess in bijzonder outfit die voor een uniek onthaal zorgt of een kostuumcreatuur aangepast aan het thema van uw evenement of brand die voor stijlvolle beleving zorgt. Of ga voor een muzikaal intermezzo.

Wenst u een memorabel event? Ontdek dan wat TheCast voor u kan betekenen.

TheCast is een creatief productiehuis dat animatie, acts en creatieve spektakels op maat ontwerpt. Met hun uniek gevoel voor esthetiek en verfijnde finesse toveren ze uw event of meeting om tot een 'buitengewoon' gebeuren.

Zoekt u bijzondere hosting voor uw vestiaire, onthaal of andere logistieke taken? Kies dan voor hostessen waarvan hun styling aangepast en gepersonaliseerd is aan de look & feel van uw brand of thema. TheCast is gespecialiseerd in aanmaak van exclusieve hoofdaccessoires voorzien van logo's, quotes en/of opgelegd materialen. Uw onthaal wordt alvast niet snel vergeten.

U kunt ook een stapje verder gaan en kiezen voor kostuumcreaturen. Deze performers zorgen voor een grotere belevingswaarde en boeien de gasten vanaf de eerste minuut. De creaturen animeren in principe non verbaal om het mysterieuze kantje te behouden. Ze bieden op verrassende wijze een glaasje aan, dragen hapjes rond in een vliegend mandje of met onze rollende tafel.

Bovendien kunt u bij TheCast beroep doen op musique à la carte. 1 of 2 zangeressen gestyled in de look en feel van het evenement entertainen met door het publiek gekozen muziek onder begeleiding van een pianist. Ze vormen één geheel met de eventuele creatuur die de animatie verzorgt.

Het artistieke team van TheCast bestaat uit een creative producer, designer, stylisten, choreografe, make up artiesten en hairstylisten.

Contacteer SO

<- Back to Events met een beetje meer