fbpx

Sangeeta - Yoga & Mediatie

SANGEETA - YOGA & MEDITATIE

3 keer méér... energie, focus en ontspanning!

Meer fut en veerkracht dank zij yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Het overkomt ons allemaal wel eens. Die energiedip na de middag, net als er van ons concentratie en focus nodig is. Onder de professionele begeleiding van Sigrid (Sangeeta) Vandenweghe, erkend psycholoog en yogaleraar krijgt u  inzichten en handvaten in de vorm van snelle en makkelijk toepasbare technieken. Meer pit, meer pep!

Meditatie en yoga verhoogt uw focus en mentale scherpte. Mensen die mediteren gebruiken hun hersenen anders: er is minder activiteit in de hersengebieden voor dagdromen en afleiding. Dit is ook zo gedurende de dag, wanneer er gewerkt wordt. 

Sigrid (Sangeeta) Vandenweghe is erkend psycholoog en yogaleraar. Zij heeft een succesvolle praktijk in de yogische en lichaamsgerichte therapie en geeft ook yogalessen, workshops en retreats. Voor 'Meetings en Events met een beetje meer' werkte zij een aantal workshops uit:

  • Event + Energie – Een workshop van 1,5 u waarbij de focus ligt op meer energie en vitaliteit. Ideaal na een lange vergaderdag of net wanneer er veel enthousiasme en energie gewenst is voor een teamopdracht. Of zomaar, voor meer energie!
  • Event + Focus – Een workshop van 1,5 u waarbij de focus ligt op focus en concentratie. Ideaal bij brainstorms, taken die focus vereisen, strategisch en visionair werk.
  • Event + Ontspanning – Een workshop van 1,5 u waarbij de focus ligt op kalmte, innerlijke rust en complete ontspanning.  Een gezonde portie druk is goed en kan zelfs positief zijn voor je welzijn. Maar soms wordt de voltage teveel en word je erdoor opgeslokt en leeggebrand. Een workshop vol relaxatie. 
    Ideaal als preventie van burn out, wanneer er nood is aan ontspanning, tot rust komen, unwinden, relaxen. 

“Ik help mensen om met behulp van yoga en meditatie te worden wie ze écht zijn. Ik zie dagelijks hoe yoga en lichaamswerk mensen op weg helpt naar hun volle potentieel en ik ben erg dankbaar dit werk te kunnen doen. Ik ben een natuurmens en ik hou van schoonheid in al haar facetten." 

sangeeta
Sangeeta

Reserveer nu!

<- Back to Events met een beetje meer