fbpx

MUSIC @SO - ARTKOM

Zonder ervaring of voorkennis tot een originele soundtrack komen... Met de 'reactable experience', een innovatief electronisch muziekinstrument,  krijg je de kans om op een unieke manier te experimenteren met geluid.  De visuele en tactiele interface zorgt voor focus waarbij iedereen kan samenkomen en kan interageren, ontdekken en muziek kan creëren!

Op een laagdrempelige manier worden de gasten uitgenodigd om met de 'reactable' te experimenteren.  Zij worden begeleid zodat het meeste uit de beleving wordt gehaald.  Het unieke is de combinatie van audio en visuele beleving. Om dit te versterken kunnen de beelden van de visuele interface op de muur geprojecteerd worden zodat er nog een extra dimensie ontstaat in de ruimte. Het geluid kan via een surround processor dimensionaal uitvergroot worden zodat het volledige publiek temidden van de actie staat. 
Bovendien bestaat de mogelijkheid om het logo alsook bepaalde audiotracks van uw bedrijf te integreren in de Reactable.

Het resultaat kan u mee naar huis nemen! Een compilatie van 30 minuten van de audio-track wordt immers als audio CD meegegeven in een beperkt aantal exemplaren.  

Ze worden elk voorzien van een uniek certificaat van authenticiteit, zodat ze op zich een waardevol audiokunstwerk vormen.  

Kiest u ervoor om ook het visuele aspect als herinnering mee te nemen dan kan dat in de vorm van een DVD waarbij de audiotracks en videobeelden van de avond gecompileerd worden.  Of een Ltd Edition Vinyl reproductie waarbij een unieke hoes/artwork als aandenken en kunstwerk aangeboden wordt in beperkte oplage.

Contacteer SO

<- Back to Events met een beetje meer