fbpx

M-MUSEUM

Een bezoek aan het M-Museum is zoveel meer dan kijken naar kunstwerken. Met hun inspirerend aanbod aan activiteiten geven ze iedereen de kans om op een laagdrempelige en speelse manier kunst te beleven. Neem een kijkje op welke manier het uw meeting of event een cultureel verdiepende dimensie kan geven.

Het M-Museum wil naast het tonen van een vaste collectie en tijdelijke tentoonstellingen waarin oude en hedendaagse kunst elkaar ontmoeten een beeldend kunstenplatform zijn voor en door mensen. Het legt betekenisvolle verbindingen doorheen de tijd, met de samenleving en tussen kunstdisciplines. Met vijf polyvalente ruimtes, de historische binnentuin en het dakterras dat een adembenemend uitzicht biedt over de skyline van Leuven is M de ideale ontmoetingsplaats voor de culturele bezoeker. 

Ontdek samen met uw groep de vernieuwde M-collectie en de tijdelijke hedendaagse kunsttentoonstellingen. Eén van de M-gidsen neemt u mee op pad in het vernieuwde museum. 

Bij een nocturne- of ontbijtformule (met heerlijke catering van SO Food!) ontvangt u uw gasten buiten de openingsuren en is het museum van u alleen. Een gids neemt u mee op een wandeling door het museum. Ontdek de architectuur, de topstukken uit de collectie of een tijdelijke tentoonstelling naar keuze. 

Contacteer SO

<- Back to Events met een beetje meer