fbpx

Leuven Leisure

LEUVEN LEISURE - Are You Leuven It?

Moe van het stilzitten? Combineer uw vergadering of event dan met een actief stadsbezoek. Te voet, per fiets, met de kano of al spelend Leuven ontdekken ... Als eventbureau heeft Leuven Leisure jaren en tonnen ervaring om voor ieder event en elke activiteit alle verwachtingen in te vullen én te overtreffen.

Ze bieden een waaier aan activiteiten aan om Leuven en haar geheimen op een originele manier te ontdekken.

Leuven als bierhoofdstad is een vat vol verhalen. Ontdek ze met een gids van Leuven Walks, langs fraaie pleinen en door verborgen steegjes. Met plezier wordt jouw ideale stadswandeling uitgewerkt. De gidsen van Leuven Leisure verrassen je met anekdotes, geheimen en weetjes van deze eeuwenoude stad. Of trek er op uit met een zelf geleid stadsspel. 

Bij Leuven Rides loopt alles op wieltjes. Ook hier stippelen specialisten de ideale fietstocht met gids uit. Er is een ruime keuze uit verschillende types fietsen: stadsfietsen, e-bikes, tandems en mountainbikes. 

Leuven Plays organiseert activiteiten met een speels element in en rond Leuven.  Verras je team met een op maat gemaakt stadsspel.  Samen met de specialisten van Beer Hop organiseren ze bierculturele activiteiten, zoals brouwerijbezoeken, bierwandelingen en bierproeverijen in en rond de bierhoofdstad. 

Contacteer SO

<- Back to Events met een beetje meer