fbpx

Spotting You

SPOTTING YOU - Vrouwen aan het woord!

Spotting You is een zorgvuldig ‘handpicked’ geselecteerde portfolio van vrouwelijke  speakers, storytellers en expertes.  Het aanbod gaat van business en career speakers, speech coaches tot energy,body, mind and heart speakers en meer....  Allemaal even gedreven en boeiend!

Deze inspirerende feminiene stemmen, woorden, waarden en verhalen kunnen onze samenleving en onszelf krachtiger, hoopvoller en troostrijker maken. Zij kunnen zorgen voor de broodnodige balans in het nog steeds grotendeels masculiene discours.  Dat is waarom Spotting You werd opgericht door Carina de Geest. Om al dat Vlaams en Nederlands spreeksterstalent, al die Inspirerende Rolmodellen, die Speaker Pearls, die ons omringen en in ieders netwerk zitten, zichtbaarder, hoorbaarder en impactrijker te maken! 

In dit rijke aanbod zit zeker een speaker die een meerwaarde kan geven aan uw event of meeting!  Contacteer Carina gerust om een matching speaker te vinden.

Carina de Geest: +32 476 86 00 94 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contacteer SO

<- Back to Events met een beetje meer