fbpx

SO MEETINGS

EEN UNIEKE MEETINGRUIMTE IN HARTJE LEUVEN

Bij SO - the best of both worlds, een locatie waar logica en intuïtie samenkomen, vindt u een exclusieve en stijlvolle ruimte uitstekend geschikt voor uw  vergaderingen!

Het perfecte decor voor inspirerende en innoverende vergaderingen, netwerkmeetings, creatief denken, brainstormen, bedrijfsbijeenkomsten, trainingen, workshops, opleidingen, evenals voor breakout sessions voor kleine en grotere groepen tot 40 personen.

Wij zorgen ervoor dat uw meeting van het begin tot het eind in succes verloopt. Wij zorgen onder andere voor een goede ontvangst, begeleiding bij het opstarten van een eventuele presentatie op 1 of 2 beamers (synchroon).

En dit natuurlijk met een lekkere Nespresso Coffee of één van onze Organic Fresh Tea's.

Contacteer ons voor prijzen en beschikbaarheid!

Contacteer SO Meetings

MEETINGS MET EEN BEETJE MEER - NIEUW

Voor een onvergetelijke aanvulling van uw meeting kan u ook terecht bij SO - the best of both worlds! Wij denken graag met u mee om een exclusieve en geslaagde meeting te realiseren binnen het bijzondere witte kader van SO. 

Meetings met een beetje meer biedt u een team van partners en professionals die u graag dat beetje meer geven. 

Een kleine upgrade van uw meeting voor een maximale beleving.

Bekijk ons aanbod

SO FOOD FOR MEETINGS

U vindt het unieke concept van SO the best of both worlds ook terug bij onze interne cateraar SO FOOD.

De vriendelijkheid, de eenvoud, kwaliteit (huisbereid) en de beleving van zowel het drinken als het eten maken van uw event een succes.

We hebben voor u kwalitatieve SO FOOD netwerkconcepten ontwikkeld, in buffetvorm, bestaande uit Homemade bereidingen op de OFYR BBQ of in een POT-AU-FEU, telkens met variatie tussen vlees, veggie & vis.

Wanneer u liever kiest voor een ontbijt, gezonde broodjes, een soep of seizoenssalade, ons cateringaanbod op maat biedt voor elk budget een ‘huisbereid genieten'.

Contacteer SO Meetings

GETUIGENISSEN 

"I strongly recommend SO for business and team cohesion meetings. The service of the team is outstanding. The location is perfect in the center of Leuven - unique Experience - thanks to the SO team!" — Veronique Toulas – Director L&D International – Zoetis Animal Health

Full Text Image

Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je alleen maar relevante informatie omtrent de event & meetingmogelijkheden bij SO.
SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.