SO MEETINGS

EEN UNIEKE MEETINGRUIMTE IN HARTJE LEUVEN

Bij SO - the best of both worlds, een locatie waar logica en intuïtie samenkomen, vindt u een exclusieve en stijlvolle ruimte uitstekend geschikt voor uw  vergaderingen!

Het perfecte decor voor inspirerende en innoverende vergaderingen, netwerkmeetings, creatief denken, brainstormen, bedrijfsbijeenkomsten, trainingen, workshops, opleidingen, evenals voor breakout sessions voor kleine en grotere groepen tot 40 personen.

Wij zorgen ervoor dat uw meeting van het begin tot het eind in succes verloopt. Wij zorgen onder andere voor een goede ontvangst, begeleiding bij het opstarten van een eventuele presentatie op 1 of 2 beamers (synchroon).

En dit natuurlijk met een lekkere Nespresso Coffee of één van onze verse Teabar Organics theeën.

Contacteer ons voor prijzen en beschikbaarheid!

Contacteer SO Meetings

SO FOOD FOR MEETINGS

U vindt het unieke concept van SO the best of both worlds ook terug bij onze interne cateraar SO FOOD.

De vriendelijkheid, de eenvoud, kwaliteit (huisbereid) en de beleving van zowel het drinken als het eten maken van uw event een succes.

We hebben voor u kwalitatieve SO FOOD netwerkconcepten ontwikkeld, in buffetvorm, bestaande uit Homemade bereidingen op de OFYR of in een POT-AU-FEU, telkens met variatie tussen vlees, veggie & vis.

Wanneer u liever kiest voor een ontbijt, gezonde sandwiches, een soep of seizoensalade, ons cateringaanbod op maat biedt voor elk budget een ‘huisbereid genieten'.

 

10 SO Drinks only.png11 SO Drinks, sandwiches.png

12 SO Drinks bites power13 SO Drinks, bites, pot-au-feu.png

 

Afbeelding galerij